zondag 12 september 2010

NIEUW ZEELAND here we come!!!

JAAAAAA, het is weer zover.
Afgelopen week hebben we onze vliegtickets geboekt. Nieuw Zeeland gaat het worden. Van 16 november tot en met 22 december gaan wij genieten van al het moois van Nieuw Zeeland. Ook onze camper hebben we gereserveerd. We hebben een aparte camper geboekt bij "Escape campervans" dit bedrijf heeft een grote hoeveelheid uniek gespoten campers. Voor een indruk moet je de site maar eens bezoeken
Als we er zijn zullen we zo snel als mogelijk een foto op de Blog plaatsen van ons kleurrijke mobiel. Vooraf kon men nog met zekerheid zeggen welke we gaan krijgen. Wel hebben we een paar voorkeuren op mogen geven.

De komende weken staan in het teken van uitzoeken wat we allemaal willen doen in de tijd die we te besteden hebben. We verheugen ons al op al die leuke voorbereidingen en zaken die we nog moeten gaan regelen en kopen om goed beslagen aan onze reis te kunnen beginnen. Als er nog mensen zijn met leuke tips horen we dit natuurlijk graag via een reactie.
Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we zoveel mogelijk proberen om iedereen op de hoogte te houden van onze ervaringen ter plekke. Updates zullen snel weer volgen..

1 opmerking:

Sisely.nl zei

Ik wens jullie een goede reis naar new zeeland.Groetjes van sisely.nl