maandag 15 november 2010

Bijna gereed!!

Jawel hoor, we zijn er bijna klaar voor. De meeste spullen liggen klaar en de voorbereidingen zijn in ver gevorderd stadium. Nog wat laatste dingetjes checken en dan zijn we zover.

Dan nadert het ergste punt van op verre reis gaan voor ons. Namelijk het wegbrengen van onze lieve schat Senna naar het pension. Met pijn in ons hart moeten we dan weer voor lange tijd afscheid nemen. Konden we ons meisje maar meenemen zodat zij lekker mee kon in de camper en daar kon rennen. Jammer genoeg gaat dit niet dus moeten we het al die tijd zonder haar doen.

We zijn ongeveer 30 uur onderweg voordat we er zijn. We vliegen van Dusseldorf naar Dubai waar we een korte stop van ongeveer 4 uurtjes hebben. Vervolgens vliegen we door naar Auckland met een tankstop in Melbourne.
Gister kwamen we tot de ontdekking dat we het genoegen hebben om in een nieuwe Airbus mee te vliegen op de terugweg. Oftewel een A 380. Bij Emirates noemen ze het een 388. Gister even op Youtube gekeken. Wat een machine is dat, wow. Dus een leuke extra ervaring als afsluiting. (Caroline: 'Maakt me niet uit, zolang dat ding maar in de lucht blijft!!')

Next update is vanuit NZ.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan me voorstellen dat je ff moet slikken als je Senna weg moet brengen.....Maar ze zal in goede handen zijn....

Ontzettend veel plezier.....en kom heelhuids weer terug ! Leuk zo'n airbus maar idd zolang die maar in de lucht blijft...haha.....

Fijne vakantie !!!

X Jolanda ( en Guido)

Jack en Agnes zei

Hoi Tom en Caroline
Hoop dat jullie een goeie reis hebben gehad en in het mooie Nieuw zeeland zijn aangekomen.
Ik had nog een mailtje gestuurd maar was niet aangekomen .
Komen jullie ook in Palmerston North daar woont mijn zus al 52 jaar .
Een hele mooie vakantie gewenst en geniet er van !!
Liefs en groetjes Jack en Agnes xx