zaterdag 17 mei 2008

Dag twee, Hanoi!

Nou dag twee was een dagje wennen en genieten. zijn te voet de hele stad door gewandeld en hele mooie en leuke dingen gezien. Jammer genoeg hebben we het Mausoleum van Ho Chi Minh moeten missen omdat dit gesloten was eer wij daar waren. Maar ja dan maar geen mummies;-)!!
Wel hebben we het water puppet theater gezien wat een leuke rvaring was en echt traditioneel Vietnamees. We hebben vanmiddag heerlijk zitten eten langs een meer en hebben ons daar verdiept in de Vietnamese keuken. Het was heerlijk en heel apart. We hadden alleen achteraf iets teveel besteld maar wisten wij veel.

We hebben vandaag diverse dingen geboekt voor de verdere reis. Vanavond vertrekken we per nachttrein van Hanoi naar Sapa. Dit ligt tegen de Chinese grens aan. Morgen is daar in de buurt een leuke markt in BAC HA. Dan slapen we 1 nacht in SAPA en komen de nacht erna na een trekking door de bergen langs bergvolkeren weer met de nachttrein terug naar Hanoi. Als we in de morgen aankomen in Hanoi worden we meteen opgehaald voor een twee daagse trip naar Ha Long Bay. Daarna gaan we meteen door naar Hue.

We hebben dus een druk programma voor de boeg maar wel een heel erg leuk programma. Wel kan het zijn dat we enkele dagen niets van ons kunnen laten horen via het internet. Dus geen paniek jullie horen weer heel snel iets van ons.

Veel groetjes van Tom en caro

1 opmerking:

Serena zei

He mensen!!!

Leuk om te lezen dat jullie de eerste dagen al meteen met de neus in de boter zijn gevallen en internet op de kamer hadden.
Hoop dat jullie een goede reis hebben met de nachttrein en dat we snel weer iets van jullie horen!!!!

Liefs Sereen