maandag 2 april 2007

Update!!

Hoi Piepeloi!!
We doen weer even snel een update. Nu vanuit het waanzinnig mooie Nepal.
We hebben een geweldige mooie tijd gehad tot nu toe. Iedere dag zie je geweldig mooie dingen hier maar je bent dan ook wel constant bezig en het laat naar bed gaan en vroeg opstaan is wel vermoeiend. Het is het allemaal dubbel en dik waard.

We hebben al meer als een uur video materiaal en plus minus 600 foto's gemaakt!!

Ondertussen zijn we allebei aan schijt geweest en koorts gehad maar dankzij een goede medicijnen gelukkig weer helemaal beter voor de twee dagen busreis.

We zijn gister in Nepal aangekomen en hebben vandaag een lange maar wel heel mooie busreis achter de rug. Oh je kijkt je ogen uit hier hoe mooi het allemaal is.

We gaan gauw proberen iets meer te vermelden.

Bedankt voor de leuke reacties, ga vooral zo door.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey vakantiegangers, fijn om te horen dat jullie het zo geweldig daar hebben..! Alleen natuurlijk minder dat jullie beiden aan de schijterij zijn geweest... Nou voor die foto's lassen we dan maar een extra dienst in, want die wil ik natuurlijk straks wel allemaal zien..! Nog heel veel plezier daar en geniet er van. Groetjes Marjel

Anoniem zei

Hallo Caroline en Tom, wat goed dat jullie het zo fijn hebben, geniet er maar veel van! We missen je wel hier op t werk hoor Caroline! Frank en Marjel en ik houden deze site elke dag in de gaten, zodat we helemaal meekrijgen hoe jullie het hebben. Wel schrijven blijven dus.
Tegen diarree : 2 imodium in een keer pakken he en dan na 4/6 uur nog 1 capsule, dan helpt t wel !
En....goed de handen wassen.
En ??/hoe is jullie ciber??
liefs marianne

mariet zei

Hoi Caroline en Tom

Waren net onderweg van de kennel naar huis toen je belde. Ik mis ze nu al. Wat geweldig wat jullie daar allemaal zien en meemaken. Lijkt me zo mooi die zonsopgang in het Himalayagebergte. Daar kun je gerust vroeg voor opstaan, toch!!! Blij dat jullie weer alle 2 gezond zijn. Houden zo. Nu wij nog!!! (hi hi). Nou ja, dan heb je wel niks te lachen he. Hebben flink wat pillen bij ons. Moet er ook niet aan denken in de hitte en dan ziek op bed. Als wij aankomen is het er die dag 38 graden. Nu niet direct een lolletjes dan excursies maken.
Jammer dat wij jullie na vandaag niet meer kunnen volgen. Hopelijk lukt het met een sms-je.
Geniet met volle teugen en het zou leuk zijn op vrijdag samen de hondjes terughalen.
Dikke kus voor jullie tweetjes en Pierre stuurt ons een sms als hij weer van jullie hoort. Ik heb hem trouwens meteen laten weten dat je gebeld hebt.
Groetjes van iedereen hier en hou jullie haaks!
Love you.
Papa en mama